Palvelut ja hinnat

Sokerointi

Hellävarainen, antibakteerinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä.

Luonnonmukainen sokerimassa myös kuorii ihoa tehden ihosta raikkaan ja silkinpehmeän. Sokeroinnin ansiosta karvat pysyvät poissa noin 3-8 viikkoa ja kasvavat aina heikompana takaisin. Sopii monille eri vartalon alueille, kuten bikinirajoille, käsille, kainaloille, jaloille sekä kasvoille. Sokerilla voidaan myös muotoilla kulmakarvat, jolloin kulmista saadaan ohuimmatkin hajakarvat poistettua.

Sokerointi sopii kaikille, myös raskaana oleville.

Meikit
luonnon-
mukaisilla meikeillä

Iholle hellävaraisilla meikeillä saat kaunistavan päivä- tai iltameikin. Ammattitaitoisesti toteutettu meikki korostaa kauneuttasi ja on juuri sinun tyylinen. Meikkisessio on virkistävä ja rauhoittava hetki.  

Hetita tarjoaa myös meikkiopastuksia, mikä on kiva tapa oppia uusia tekniikoita ja saada uusia ideoita arki- tai juhlameikkiisi. Meikkiopastuksen voi hyvin varata myös ryhmälle esim. polttareiden tai tyttöjen illan ohjelmanumeroksi. Lisätietoja sähköpostitse: info@hetita.fi

Luontaishoidot

Reikihoito

Lempeä ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Reiki voimaannuttaa, edistää hyvinvointia sekä rentouttaa kehon sekä mielen. 

Mikään fyysinen vamma tai sairaus ei ole este Reiki-hoidolle. Voit valita myös lyhyemmän Reikin lisäpalveluksi minkä tahansa muun palvelun yhteyteen.

Rumpurentoutus

Kauniin perinnerummun ääni syvärentouttaa ja rummutus on täydellinen tapa poistaa hermostuneisuutta ja stressiä. Rummutuksen äänivärähtely kulkeutuu syvälle kehoon avaten ja tasapainottaen kehon energiakeskuksia. 

Reiki ja rummutus sopivat jokaiselle, täydellisesti myös raskaana olevalle.

Kuumakivihoito

Lämpimillä luonnonkivillä hierominen on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Se rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja tehostaa aineenvaihduntaa. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka. 

Hoitoa ei suositella diabeetikoille eikä sydänsairaille. Lisäpalveluksi voit valita esimerkiksi selän kuorinnan ja/tai Reiki-hoidon 15 minuuttia.

Bambuhieronta

Bambuhieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla. Hieronnassa käytetään hoitavaa luonnonmukaista öljyä. Bambuhieronta venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. 

Bambuhierontaa ei tehdä suonikohjuihin, sydänsairaille eikä ohentuneelle iholle. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tällekin hieronnalle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume ja flunssa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Intialaisella päähieronnalla voit saada helpotusta niska-hartiaseudun sekä pään alueen vaivoihin; päänsärkyyn, migreeniin, huimaukseen sekä silmien ja korvien ongelmiin. Hoito voi helpottaa myös stressiä, muistiongelmia ja se voi olla avuksi unettomuuteen ja levottomuuteen. Hoito toteutetaan asiakkaan istuessa mukavasti tuolilla. Hoidossa ei käytetä hierontaöljyä ja päälläsi voi olla esim. t-paita tai ohut pitkähihainen. Parhaimmat tulokset saavutat sarjahoidolla.

Hoito sopii lähes jokaiselle ja on erinomainen myös raskauden keskivaiheella. Hoitoa ei suositella, jos sinulla on: epilepsia, Menierin tauti, akuutti tulehdus, syöpä, aivoverenkiertohäiriö, hoitamaton korkea verenpaine tai hyvin alhainen verenpaine, tai, jos sinulta on kielletty klassinen hieronta.

Varausehdot

Peruutukset hoitoihin tulee tehdä 24h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista hoidoista veloitamme hinnaston mukaisen hinnan.